A-Niniz

Direktlänk till inlägg 20 mars 2014

Ett "Vanligt" Inlägg

Av niniz - 20 mars 2014 21:05

Hej!


Jag såg precis att jag bara publiserat massa musik och citat.... inga bilder, ingen text! Jag ska ändra på det men jag har varit lite sjuk och så har jag franska munta snart och franska är mitt absolut svåraste ämne... Så jag hoppas bara jag får godkänt i det! Jag och mina systrar ska snart åka till Ullared för att handla saker till en överraskningsfest vi ordnar för en kompis; och jag tänkte investera i en "Dröm Dagbok" :) Jag har nämligen märkt att de perioderna av mitt liv jag skriver ner mina drömmar som jag drömmer så jag mycket mer! (eller... i alla fall som jag kommer ihåg) Men... när jag slutar göra det så blir drömmarna färre. Jag vill väldigt gärna komma ihåg mina drömmar för flera olika andledningar:

1. Jag kan ha jätteroligt i mina drömmar! Verkligen :P Jag vill minnas det!

2. Jag övar på "lucid dreaming" det vill säga att i drömmen förstå att man drömmer och lära sig bestämma över den. Ja, allt! Mina OCH andras handlingar. På detta sättet kan man "bota" mardrömmar och vissa elitidrottare tränar i drömmen! Musklerna tränas inte, men teknik, och det funkar! Hitentills så har jag inte kommit så långt.. Jag kan göra "reality-checks" i drömmen och förstå att jag drömmer men jag kommer inte längre än så... Brukar oftast prova stt andas med näsan när jag håller för den ;) Åter till ämnet.

3. Jag har haft verklighets drömmar. Som slår in kort efter jag drömt dem. Om det är en tillfällighet vet jag inte, men... jag vill ändå minnas mina drömmar.


På gården är det ungefär som vanligt. Men att gräva upp trädgårdsland osv har börjat komma igång nu!

I år vill jag plantera potatis, lök, morötter, pumpa, squash, gurka, och tomat. Förra året hann jag bara plantera pumpa och squash, den största pumpan är sparad till utsäde! Jag var tvungen att ta in den grön men efter några veckor blev alla vackert orange-gula. De andra pumporna (och squashen!) har vi ätit eller gett bort. Friterad squash är en favorit, och pumpasoppa är helt ok. :)


Här kommer en bild på den största pumpan som nyskördad. Eftersom jag planterade för sent hann de inte växa färdigt. Men de gick att äta ändå! Numera är den orange-gul. 


 


Kram Niniz

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av niniz - 8 april 2019 23:54

Dig the Crazy - Marie Faith    

Av niniz - 8 april 2019 23:48

Åkte till stranden med underbara Dolce, Suliana och Sila. :)           ...

Av niniz - 26 mars 2019 06:08

None of my Buisness, av Cher Lloyd  

Av niniz - 26 mars 2019 06:06

Jag tror jag hade lyckats hålla mig mer kortfattad och inte gjort så sjukt långa inlägg på FB (som jag senare ångrat) om jag bara hade varit aktiv här igen tidigare. :P   Tips till alla som åker för att bo utomlands en tid: Det spelar ingen roll ...

Av niniz - 26 mars 2019 05:38

Jag måste erkänna att det känns lite dumt att försöka blåsa liv i den här utdöda bloggen, även om jag aldrig gav upp bloggandet frivilligt. Det har ju gått så pass lång tid sedan jag skrev. Och för att vara helt ärlig, vet jag inte om jag hade gjor...

Presentation


Hej och välkommen till min blogg! Jag bloggar om livet som storasyster till tio på andra sidan jorden... så bloggen kommer handla om lite allt möjligt :)

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6
7
8
9
10 11 12 13
14
15 16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards