A-Niniz

Direktlänk till inlägg 16 april 2016

Top 4-Naruto

Av niniz - 16 april 2016 00:10

Mina 4 Favoritkaraktärer i Naruto Shippuden.


Var svårt att bara välja 4 XD


VARNING!! INNEHÅLLER SPOILERS!


……


……


…..


Läs/titta inte om ni inte sett färdigt serien/läst mangan.


4. Gaara

Gaara var en av mina första favoritkaraktärer, och är en av de bästa ”bad guy turned good” karaktärerna. Han har en sorglig, rörande bakgrund- han mamma dör vid hans födesel, hans pappa försöker döda honom, den enda person han litar på sviker honom och han har inga vänner för att alla är rädda för 'demonen' som är förseglad i honom. När han träffar Naruto som haft en liknande barndom och som även han är jinjuurichi så ändrar han sig. Han är otroligt stark. Han blir Kazekage vid 14-15 år, och även efter han slutar vara jinjuuricki så behåller han sin plats som Kage i byn- och det med rätta. Han kämpar för att blir accepterad efter sitt mörka förflutna och hans vänner blir väldigt viktiga för honom.  

      

 

       

 

                                      

   

 

                




3. Sakura Haruno

Sakura är antagligen den mest verkliga och mänskliga av alla karaktärer i animen. I början är hon en irriterade unge som beter sig, ja, som många barn helt enkelt gör. Hon tänker mest på killen hon är förälskad i och inget annat.  Hon är intelligent i bok-väg, men verkliga situationer kan hon inte hantera alls. Hon utvecklas dock otroligt mycket som person till en ung, stark kvinna- för att bli en av de starkaste medic-ninjorna i showen.

    

 

                    


                  



2. Kakashi Hatake

Åh, Kakashi. Karaktären som alltid hållit sig på de tre översta platserna i popularitet sedan Narutos start. Hur kan man inte älska honom? Han är mysterisk, cool och intelligent. Han har ett otroligt tragiskt liv som är helt omöjligt att inte känna medkänsla för. Hans mamma dog vid hans födsel, vid åtta års ålder hittade sin pappas döda kropp när fadern begick självmord, och hans bästa vän Obito ger upp sitt liv för att rädda honom vid 12 års ålder. Han sista löfte till Obito var att skydda Rin, men Rin hoppar framför hans chidori (blixtsvärd) för att ta sitt eget liv och han blir kallad ”friendkiller”. Han har otroligt mycket skuldkänslor och blir ännu ensammare när hans lärare, som är det närmsta familjefigur han har, blir dödad med några år därefter. Slutligen, nästan 20 år senare, tvingas han slåss mot Obito som trots alla odds överlevt och bestämt sig för att ta över världen.


             

              


        

   

      

  

            

 

                  

     '

 

      

 

 

        

       

'

 


1.Obito Uchiha                                                                                                                                                                           

Alla älskar Uchiha’s, men Obito blir allt för ofta glömd bakom de populärare karaktärerna Madara, Itachi och Sasuke. Seriöst, han förtjärnar så mycket mer kärlek. XD Som clanmedläm från Uchiha clanen så har han sharingan= röda ögon som han hypnotisera, se i slow-motion, mm. Till skillnad från Gaara, så är han den bästa ”good guy turned evil” och allt ifrån hans röst till ansiksuttryck och inte minst those eyes! är perfekt. Han är bara så sjukt episk. Han tar en stenbumling för Kakashi och tros dö, men blir upphittad av fienden till byn, Madara Uchiha, som även han tros vara död. Madara tar hand om honom och vill att han ska hjälpa till med ”the mooneye plan” (en plan att sätta hela världen under en illusion för att kunna skapa en perfekt värld utan krig) men Obito vägrar. Långsamt börjar han återhämta sig, men när han väl kommer ifrån Madara ser han Kakashi döda Rin, flickan han är förälskad i, framför sina ögon… (eh…öga. När han var döende så gav han sitt ena sharingan öga till Kakashi som förlorat sitt öga tidigare samma dag) Han återvänder till Madara efter han har dödat alla som var efter Kakashi och Rin, och lämnar Kakashi, som inte sett honom, avsvimmad på marken. Han är ledaren bakom Akatsuki i flera år under coverpersonen ”Tobi” som bär en orange mask och beter sig som ett barn. Sedan förklarar han krig mot alla fem stora nationer under namnet ”Madara.” Hur som helst, Obito är personen som ställer till mest trubbel i serien, men man kan inte låta bli att älska honom. 

      

 

       

     

            

              

   

 

                  


            

 

                             


Kram Niniz


                           


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av niniz - 8 april 2019 23:54

Dig the Crazy - Marie Faith    

Av niniz - 8 april 2019 23:48

Åkte till stranden med underbara Dolce, Suliana och Sila. :)           ...

Av niniz - 26 mars 2019 06:08

None of my Buisness, av Cher Lloyd  

Av niniz - 26 mars 2019 06:06

Jag tror jag hade lyckats hålla mig mer kortfattad och inte gjort så sjukt långa inlägg på FB (som jag senare ångrat) om jag bara hade varit aktiv här igen tidigare. :P   Tips till alla som åker för att bo utomlands en tid: Det spelar ingen roll ...

Av niniz - 26 mars 2019 05:38

Jag måste erkänna att det känns lite dumt att försöka blåsa liv i den här utdöda bloggen, även om jag aldrig gav upp bloggandet frivilligt. Det har ju gått så pass lång tid sedan jag skrev. Och för att vara helt ärlig, vet jag inte om jag hade gjor...

Presentation


Hej och välkommen till min blogg! Jag bloggar om livet som storasyster till tio på andra sidan jorden... så bloggen kommer handla om lite allt möjligt :)

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards