A-Niniz

Senaste inläggen

Av niniz - 9 april 2016 01:27

 

Ps-Jag har INTE målat^^ utan är från animen Fairy Tail. :P

ANNONS
Av niniz - 8 april 2016 10:24

Äntligen kommer lite bilder mer på Aore. Som sagt så har pappa köpt en bit and (djungel?) här där vi typ hoppas kunna fixa iordning en camping plats eller något..... efter vi har röjt, så klart. Personligen vill jag nog heldre behålla djungeln XD


   V  

Vår egna strand!^^


           

   

Stranden sedd en liten bit in på vår tomt. ^^

Jag vid ett träd^^

     

Det fanns hur många ödlor som helst, men ala var ruskigt snabba så lyckades bara få kort på en... som tyvärr bara är brun.  Fanns typ limegröna oxå!^^

 

Tomten sedd från stranden.

 

Grannen har kommit igång med att röja.^^

 

Lillasyster :) ^^

   


Grannen hade röjt lite så vi fick gå där... för det är väldigt svårt att ta sig fram på vår tomt, som ligger till vänster om bilden.^^


 

Liten grusväg som går förbi tomten, som ligger vänster om vägen.^^

 

Vår "campingplats" sett från grusvägen XD ^^


Kram Niniz


ANNONS
Av niniz - 8 april 2016 07:38

Insanity- (english/male/nightcore version)Av niniz - 8 april 2016 06:55

Så idag så har vi haft x antal jordbävningar. Igår var det fyra större vi kände av, idag så var det två något större.


Jag har typ inte fått gjort något skolarbete alls vare sig idag eller igår, utan har målat istället. Tror jag behöver tänka om mina prioriteringar… Vissa dagar kan jag få gjort flera dagars skol-arbete andra så känns det som min hjärna går in i skoltorka och kan inte göra något alls i skolväg. Hoppas verkligen jag går in i supermode imorgon för det lär jag behöva om jag ska få klart allt i tid. XD Om jag bara kunde veta när jag skulle får mycket gjort skulle jag lätt kunna välja ut typ två skoldagar att plugga och vara ledig resten, för seriöst… det är så sjukt många dagar jag inte gör något alls eller typ inget.


Hur som helst… Vi har vatten igen! I kranen. Och ute börjar lervällingen till mark torka upp…. Så det är bra. Nu när temperaturerna börjar gå ner något så saknar jag att vi inte har någon ugn. Myggor finns fortfarande överallt.Funderar även på att volontärarbete efter gymnasiet… skulle vara roligt om det gick! Är dock bara en idé hitintills så vi för väl se om det blir något eller ej.


Jag har fem olika fanfiction berättelser/idéer just nu som jag aktivt/inaktivt skriver på. Fem fanfiction samtidigt är för mycket. I kombination med två andra halvfärdiga berättelser och skolarbete så är det absolut för mycket. Det hindrar dock inte min hjärna från att komma på fler idéer som jag omöjligen kommer ha tid att skriva ner. Jag skriver för mycket… men jag är beroende… Och jag måste bli färdig med dem! Jag hatar att göra saker halvgjort så jag hoppas verkligen att jag kommer kunna skriva klart dem! Förr eller senare så måste jag ju lyckas om jag inte ger upp, eller hur? Jag har 82 favoriter på min mest lästa (och längsta) berättelse, hitintills så är den 80 000 ord men är fortfarande bara halvfärdig. Problemet är att jag har kommit på att den berättelsen är hur dålig som helst och jag kan inte hitta någon räddning för den… alls. Den är ett hopplöst fall. Jag har tappat all motivation att skriva färdigt den. Förutom då att jag vill ge de stackars människorna som trots all förmodan faktiskt läser den en fortsättning. Suck. Mitt eget fel som publicerar något utan att tänka igenom det. Jag ville bara ha lite konstruktiv kritik, och den verkade inte så dålig när jag publicerande den… XD


Om någon jag känner IRL skulle läsa den, skulle jag dö. Nästan. Så dålig är den. Men den har definitivt hjälpt mig att skriva bättre. Tyvärr uteblev typ all konstruktiv kritik så min anledning till att publicera den in first place var helt i onödan... Men om jag gör dåligt ifrån mig i någon skolämne behöver jag bara läsa igenom de uppmuntrande kommentarer jag fått och så känner jag mig bäst igen! XD Jag lovar- de är beroendeframkallande. Positiva kommenrater alltså.


Åh! Jag har även fått min första request! :D Alltså… måla-request. Jag vet dock inte riktigt vad hon vill att jag ska måla, efter som personen bara frågade om jag gjorde requester för att den typ ville ha promo art till något spel (?) eller var det nu är hon jobbar på XD Så egentligen var det väl en request om en request…. Jag svarade iaf att jag kunde försöka!


Så… här kommer ännu en NaruSaku bild. Den är min mest favoriserade (kan man ens säga så?) med 40 favoriter hitintills.


 

Har jag någonsin nämt att jag hatar att måla händer, jag hatar att måla bakgrunder och det väsrta av allt är fötter? Egentligen så har Sakura sandaler på sig, men jag gav upp.


Kram Niniz

Av niniz - 7 april 2016 01:21


Nu har vi varit med om (och överlevt :P) vår första tropiska storm! Som tydligen hette Zena.  Den var inte jättestor, men den blåste av plåttaket på vårt förrådshus och en hel del grenar… Idag är marken på många ställen täckt av gröna blad och både vårat stackars citronträd och guava träd har blivit rejält nedböjda… Ett bananträd har knäckts, vår islandcabbage buske har blivit ordentligt tillrufsad men värst av allt råkade nog sockerrören ut. På andra ställen har träd vält och många har vatten i husen.


Jag var lite sent ute med kameran så vår snickare som jobbar här för att bygga garderober och bokhylla (vi hade inga möbler mer än sängarna) hade redan börjat fixa taket. Men småsyskonen berättade överlyckligt att ena plåttaket flög ner på sockerrören, och det andra tog sig en flygtur ut från vår trädgård och landade hos grannen (som tur nog inte bor där utan bara äger tomten och börjat röja upp marken) På en hel del andra ställen har träd och så vält, men vi klarade oss bra.


Just det. Vi har vatten. Överallt. Bokstavligen talat över allt, förutom i vattenkranen. Okej, det är ganska torrt inne, även om den hårda vinden blåste in en hel del regn under dörrspringorna. XD Vi har även fått tillbaka strömmen nu. Och, som ni märker, internet.  Nä, nu måste jag jobba på källförteckningen osv på mitt gymnasiearbete. Det ska in på fredag!


Mamma köpte vitt socker då det bruna är helt slut i affären, men vi har inte haft det på så länge nu att det känns… konstigt. Det är så otroligt, glittrande vitt. Hur får de sockret så vitt? Bleker man det? Är nästan så det känns lite giftigt att försöka äta det, och känns ännu konstigare över att jag reagerar så här på att se vanligt, vitt socker… XD

Just det… har jag nämnt att vi har myggor överallt? Jag vet att man inte ska klaga, men de börjar driva mig till vansinne. Tropiska myggor, i alla fall vanuatiska, är ganska annorlunda från svenska. Det man märker först är att de är mindre. De är tystare. De är även ruskigt snabba. Flug-snabba. Och de kan flyga rakt in i ansiktet på en som flugor så man knappt vet om det är en mygga eller en fluga. Det finns två olika sorters. De som är aktiva på dagen har ett coolt, snyggt grå-svart mönster. De är de som kan ge denguefeber. De som är aktiva på natten ser något tråkigare ut och de är de som kan bära på malaria. Och nu när torkan efter En Nino är över, så finns de i massor. Överallt. Ja, överallt. Två av mina syskon har hittat varsin liten mygglarv i sitt dricksvatten.


….låter det sjunka in...


Själv väljer jag numera alltid de vita kopparna och tittar i efter en stund innan jag dricker. Om ljuset inte är så dåligt att det bästa helt enkelt är att välja en mörk kopp och dricka fort. För säkerhets skull. Mygglarver känns ändå bättre att äta än flugor, som man rätt ofta kan hitta i brödet… Dock så har jag ett favoritbageri där jag hitintills inte hittat en enda fluga. Men köp aldrig bröd från LCM. De verkar blanda i flugor varenda gång i deras bröddeg. Extra proteintillskott, någon?


På tal om mat så vill jag ha choklad. Riktig, mörk choklad. Sådär 70-85%  Det finns tyvärr inte här. Jag har varit chokladberoende i många år, så detta tar hårt.


Nä… Nu har jag nog klagat färdigt. Jag trivs här. Visst, det händer att man ibland saknar varmvatten (eller vatten överhuvudtaget) men vem behöver varmt kranvatten när det är 30 grader ute och regnar 95% av tiden?

Hoppas ni har det bra i senvintersslasket eller de första tidiga solstrålarna i våren.
           

 Kram Niniz…. Som är upptagen med att klia sönder det hundraelfte myggbetet idag.


Av niniz - 4 april 2016 02:20

I am Machine- Three days Grace (Nightcore)


Hade sjukt svårt för att välja mellan nightcorad eller vanlig. Tillslut blev det nightcore bara för att bakgrunden var så cool.... och den orginella versionen bara hade tråkiga :P Men rekommenderar båda två. ;)


Av niniz - 4 april 2016 02:15

Målat Gaara x Hinata igen :P Tänkte inte måla de här två igen men... typ, det kändes som om det skulle vara dem helt enklet XD Har seriöst börjat shippa paret... lite grann iaf. De är gulliga tillsammans och jag kan se en hel del anledningar till att de skulle passa bra ihop XD


 


Kram Niniz

Av niniz - 4 april 2016 01:28

Jag har äntligen fått mattemuntan överstakad (Yeeeeey!) Och jag fick C som slutbetyg i matematik 5.... Jag är nöjd. Det finns inget värre än att räkna matte framför en kamera och försöka förklara hur man räknar... Blir utmattad bara av att tänka på det :O


För er lyckliga varelser som aldrig upplevt en muntlig eximination i matte, låt mig förklara. 


Vet ni den känslan man får när man räknar matte och en uttråkad mattelärare går runt i klassen för att stanna bakom dig för att se hur du räknar? Och man glömmer bort allt man gjort på det talet och måste börja om från början.... men inte kan tänka med en mattelärare hängandes över axlen. Alls. 


Nå- föreställ er att läraren istället för att hänga lite halvdiskret över axlen på dig tar fram en stol och sätter sig sig mitt framför dig, tittar dig rakt i ansiktet, plockar upp mobilen och börjar filma, för att därefter säga:


"Hej. Jag hoppas du inte har något emot att jag spelar in det här. Jag kommer titta på filmen igen efter klassen är slut. Du vet, förutom att lyssna exakt på hur många gånger du stammar och gör fel, så måste vi även kolla in dina ögonrörselser efteråt så jag kan försäkra mig om att du inte fuskar. Var snäll och visa mig ditt identifierings bevis. Tack. Kan du förklara för mig hur du räknar? Tyvärr syns inte talen så bra på kameran, så du får lov att berätta exakt hur du gör. Med rätt använda mattematika ord. Du vet, de där du förstår i skrift men inte har en aning om hur du ska utala.  Du har 30 minuter på dig att bevisa att det är du och ingen annan som gjort uppdragen till kursen och att du behärskar alla moment du lärt dig i matte 5. Eftersom det blir en hel det att gå igenom så måste du förstå att vi har en tidsgräns på varje uppgift. Känn ingen press. Var så god att börja."


Stressen. Hjärnan som blir helt tom. 30 grader varmt. Tiden och svetten som rinner. Kvällen. Småsyskonen som skriker och mamma som sjunger i bakgrunden.Trött. Lillebror som springer in mitt under muntan. Varmt. Webbcameran som inte vill fungera. Klockan. Glömma bort något man egentligen kan. Ljudet som hackar sig. Stiftet som bryts och suddigum som ramlar ner i golvet. Pulsen.


Det är över nu. 


Kram Niniz

Presentation


Hej och välkommen till min blogg! Jag bloggar om livet som storasyster till nio på andra sidan jorden... så bloggen kommer handla om lite allt möjligt :)

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2017
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ A-Niniz med Blogkeen
Följ A-Niniz med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se